Novák Michal

narozen 1982 v Náchodě

cizí jazyky: AJ, ŠpJ

email: michal.novak@mediaoffline.cz

Absolvoval VOŠF Zlín obor Obraz a zvuk ve filmové, televizní a rozhlasové tvorbě (2004 – DiS). Od roku 2005 působí jako střihač v televizních produkcích (Prima, Nova, ČT), kde se stal autorem střihové koncepce mnoha oblíbených pořadů nejrůznějších žánrů od reality show přes dokumentární cykly až k hrané tvorbě. Mimo televizní práci se věnuje střihu nezávislých krátkých filmů, dokumentů, koncertů, hudebních a propagačních videí a animovaných filmů. Příležitostně také působí jako divadelní a televizní dramaturg.

Lucie: Příběh jedný kapely, Lucie: The Story of a Rock Band, David Sís/SIGNAL GENERATOR, Dokumentární, 89min., Česko, 2016 / střihač

Sama (Alone), Otakar Faifr/MEDIA OFFLINE, Dokumentární, 63min., Česko, 2017 / střihač, producent

Stronger, Fast Food Orchestra, Videoklip, 3min., Česko, 2016 / střihač

Amerika (live), Lucie, Videoklip, 5min., Česko, 2016 / střihač