dok.incubator 2017 / deadline

Milé střihačky, milí střihači,

upozorňujeme na blížící se uzávěrku nového ročníku dok.incubatoru.

dok.incubator je mezinárodního intenzivního workshopu pro režiséry, střihače a producenty. Přihlaste svůj projekt ve fázi hrubého střihu a vytvořte z natočeného materiálu výjimečný film, který upoutá mezinárodní pozornost.

DEADLINE MEZINÁRODNÍHO WORKSHOPU: 1. února 2017

Co vás čeká?

půlroční intenzivní práce ve střižně na dramaturgické struktuře, vývoji hlavních hrdinů a zaostření příběhu pod supervizí předních evropských střihačů

příprava na míru šité distribuční strategie a cíleného marketingu

sdílení zkušeností s ostatními účastníky, zpětná vazba, rozšíření sítě profesionálních kontaktů a posun na mezinárodní scénu

dok.incubator nabízí také menší specializovaný program, který je určený pouze pro české filmaře a zaměřuje se více na individuální konzultace.

DEADLINE ČESKÉHO PROGRAMU: 15. března 2017

VÍCE INFORMACÍ NALEZNETE: www.dokincubator.net

nebo si domluvte schůzku: tomas@dokincubator.net